Satsa på en griffeltavla till din verksamhet

Griffeltavla

En griffeltavla är något som kan komma till användning i din verksamhet. Särskilt om du har ett café eller restaurang eller liknande. Ibland kallas griffeltavla även för krittavla och dessa har ytor som du kan skriva på med hjälp en griffelpenna, griffelfärg eller griffelkrita. Själva ytan i sig på griffeltavlor är oftast ett slags laminatmaterial. Dessa kan då vara plast, HGF-skivor eller akryl. En stor fördel med dessa är att du kan skriva och skapa illustrationer med griffelpennor för att sedan lika enkelt sudda ut det. 

Griffeltavlor passar bra för restauranger och caféer

Ett verksamhetsområde där det är mycket vanligt med griffeltavlor är ställen som serverar mat eller dryck eller båda delar. Det är enkelt att skriva ut dagen meny, ha erbjudanden om tilltugg och drycker och en massa mer. Det är lätt att sudda ut och skriva om, vilket gör det smidigt att justera innehållet.

En annan fördel med griffeltavlor är att de ger en rustik och personlig touch till platsen. Många gillar den charmiga, handskrivna stilen som kan passa olika inredningsstilar. De tillåter dessutom kreativitet. Du kan inkludera illustrationer eller anpassade meddelanden som inte är lika enkelt att återskapa på en tryckt meny.

Att använda en griffeltavla kan också vara kostnadseffektivt, särskilt för mindre företag som kanske inte har råd med regelbundna tryckta uppdateringar av sina menyer.

Hitta griffeltavlor som passar dig och din verksamhet

Om du är ute efter en eller flera griffeltavlor så finns det att hitta hos Skiltex. De har till exempel smarta griffeltavlor för vägg, som passar bra bakom disken. Det finns även griffeltavlor i form av gatupratare som passar för att ställa utanför på trottoaren. Du har också mindre bordsvarianter som passar just att ha på dina bord. Utöver det så finns det även stafflier för griffeltavlor, om du vill ställa upp dem på ett snyggt sätt. 

Rulla till toppen