Om oss

Välkommen till oss på OhlinsAuto. Vi har mångårig erfarenhet av bil och motor i allmänhet och älskar att lära oss nya saker inom dessa områden och dela med oss av den nya information som kommer oss till hands. Vi är ett gäng motorintresserade vänner som sedan barnsben har haft ett stort motorintresse, vilket vi nu passar på att utöva även online i mån om tid.

Här publicerar vi artiklar och nyheter om de senaste utvecklingarna inom bil- och motorbranschen, samt ger tips och råd till bilägare och entusiaster.

Vårt mål är att sprida kunskap och information om allt som rör bilar och motorer, och att skapa en plattform där bilägare och entusiaster kan hitta det mest relevanta och intressanta innehållet. Vi uppdaterar bloggen regelbundet med de senaste nyheterna och trenderna, och vi har en team av erfarna skribenter som har kunskapen och passionen för ämnet.

Men vi är alltid öppna för förslag och tips från våra läsare! Om du har något specifikt du vill se skrivet om, eller om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att maila oss. Vi lovar att ta vårt ansvar som en informativ och användbar plattform på allvar, och vi hoppas att du blir en stadig besökare på Ohlinsauto.

Här är vi som skriver på sajten

Pontus Nielsen

Pontus Nielsen, skribent

Jesper Henningsson

Jesper Henningsson, skribent

Henrik Rasmusson

Henrik Rasmusson, Skribent och redaktör

Kontakta oss gör du enklast genom att maila på [email protected].