Om oss

Läs berättelsen bakom Ohlins Auto – din destination för allt inom racing och motorsport i Sverige.

Vilka är vi?

Ohlins Auto startades ur en passion för motorsport och racing. Vårt mål är att bli Sveriges ledande plattform för nyheter och artiklar om motorsport, och erbjuda våra läsare djupgående insikter och spännande rapportering från racingvärlden. Oavsett om du är en långvarig racingentusiast eller ny inom motorsport, hittar du något värdefullt hos oss.

Vi strävar efter att hålla dig uppdaterad med de senaste händelserna inom motorsport, från stora internationella tävlingar till lokala evenemang. Vår redaktion består av racingentusiaster med en genuin passion för bilar, vilket gör att vi kan erbjuda innehåll som är både informativt och inspirerande.

arena
Sports Bike Rider in Action

Hur vi började

Ohlins Auto började med en enkel idé om att skapa en plats där racingfantaster och motorsportentusiaster kan samlas och få de senaste nyheterna och insikterna.

Vi är ett gäng bilentusiaster som ofta satt uppe på kvällarna och pratade om allt från raceresultat till nya trender inom bilvärlden. Efter många diskussioner insåg vi att det saknades en svensk sajt som kunde täcka motorsport på det sätt vi ville, och därför bestämde vi oss för att skapa en själva.

Från våra första inlägg om lokala tävlingar till att idag täcka de största racingeventen i världen, har vår passion bara vuxit. Vi älskar bilar och racing, och genom att dela artiklar och nyheter vill vi sprida den kärleken till fler.

Träffa vårt team

Vårt passionerade och dedikerade team samlar en mångfald av färdigheter och expertis för att leverera exceptionella resultat. Från kreativa visionärer till noggranna strateger arbetar vi sömlöst tillsammans för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Erik Lindgren

Redaktör och Motorsportspecialist

Kai Zhang

Webbdesigner och Teknikansvarig

Marcus Holmberg

Innehållsskapare och Fotoredigerare

Älskar att kolla in Ohlins Auto på morgonen med kaffet. De vet verkligen vad de snackar om, och jag känner alltid att jag är uppdaterad med det senaste inom motorsport. Får liksom bensin till mina diskussioner med polarna!

simon

Alex Fredriksson

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa de senaste motortrenderna.

Rulla till toppen